U ime oca i sina

Izvor: Glas javnosti, 26.Dec.2009, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ime oca i sina

Najbolji srpski teniser Novak Đoković (22) stavio je tačku na nagađanja da je u sukobu sa članovima uže familije. Kako kaže, nikada u životu ih nije opsovao i objasnio je da je njegova nervoza tokom mečeva pogrešno protumačena jer u tim prilikama često gleda ka loži u kojoj oni sede.

- Čitao sam šta se sve pisalo. Znam da sam javna ličnost i da sam kao takav interesantan medijima. Ipak, nikada nisam psovao svog oca, niti bih sebi to dopustio. Moje vaspitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mi tako nešto nikada ne bi dopustilo. Mnogo volim oca i majku i nikada ne bih mogao da ih opsujem. Ponekad, tokom meča psujem, pa ko to ne radi. Budem ljut na sebe i tada pogledom tražim podršku od najbližih, pa se to pogrešno protumači.

Đoković tvrdi da nema strah od virusa AH1N1. I pored silne kampanje u svetu, ali i Srbiji ne želi da primi vakcinu.

- Neću da se vakcinišem! Nema šanse!“, Dosta sam se informisao o svinjskom gripu i shvatio da osobe koje imaju slab imunitet najčešće obolevaju od ove bolesti. To nije slučaj sa mnom.

Srpski teniser razmenjivao je iskustva s Rafaelom Nadalom i Martinom del Potrom, koji dolaze iz zemalja gde je svinjski grip uzeo maha. Nole je svojim rivalima preporučio srpski narodni lek protiv svinjskog gripa - kiseli kupus, beli luk i pršutu s kajmakom.

- Pričao sam s Rafom i Del Potrom. Ni njih dvojica neće da se vakcinišu. Tako razmišlja većina tenisera.

Porodica Đoković planira da od SC „Gale Muškatirović“ napravi velelepni kompleks u centru Beograda.

- Razne priče se pojavljuju u medijima vezane za porodicu Đoković i SC „Gale Muškatirović“. Nije tačno da nas je država gurala, ni da smo imali bilo čiju podršku. Bio je tender, takav kakav je, nismo mi krivi za tako nešto - ističu Đokovići.

Novak kaže da najbolji odnos među teniserima ima sa Nadalom, Marejem i Del Potrom.

- Normalno je da se odlično slažem s Rafom, Marejem i Del Potrom. Generacijski smo bliski. S Federerom ima dobru komunikaciju i o njemu nijednu ružnu reč nisam rekao. To što je on pričao o meni, ide njemu na dušu. Švajcarac ima poseban vid pripreme za meč, čuo sam da se podvrgava meditaciji i jogi, pa verovatno zbog toga u najvažnijim trenucima igra najbolje.

Srpski teniser planira da krajem novembra naredne godine napravi sportski spektakl u Srbiji.

- Video sam prošle godine kako su Rafa Nadal i Kasiljas ugostili najveće zvezde sporta u Madridu. Planiram da tako nešto uradim u Srbiji u novembru 2010. godine. Već sam kontaktirao naše, ali i strane fudbalere iz Italije. Ma, biće ludilo, ali detalje ne smem da vam otkrivam - ispričao je Novak Đoković.

Никакав тендер није био расписан за тениски комплекс на СЦ Милан Гале Мушкатировић. Тај део спортског центра актуелни политички моћници једноставно су дали на управљање Ђоковићима !?! Ништа не би било спорно да је закон поштован, али шта рећи када они који треба да спроводе закон, први почињу да га крше ! Сви добро знамо ко су ти моћници, а на снази је и антимедијски закон, па их овога пута нећу поменути. Биће о томе речи једног лепог дана !

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.