U KAKVOM JE STANJU NOVAK? Italijan izneo svoje viđenje trenutne situacije u kojoj se Đoković nalazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 16:21

U KAKVOM JE STANJU NOVAK? Italijan izneo svoje viđenje trenutne situacije u kojoj se Đoković nalazi

Smatra da se dobro kreće za svoje godine.

Italijanski teniser Janik Siner kaže da mu je Novak Đoković delovao sasvim dobro tokom zajedničkog treninga u Rimu pred start mastersa u večnom gradu.

Đoković se muči s laktom na startu sezone na šljaci i dobio je samo dva meča zbirno u Monte Karlu i Banjaluci.

- Trening je uvek drugačiji u odnosu na mečeve. Ja obično igram bolje na mečevima nego na treninzima, ali Nole iza sebe ima jedinstveno iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – čak i kada bi se mučio na turnirima pre Rima, ovde bi uvek bio pravi. Uveren sam da će biti spreman za Rolan Garos, što mu je glavni cilj - rekao je Siner i dodao:

- Lično, čini mi se da dobro igra – dobro servira i kreće se dobro uprkos svojim godinama. Ako prođe početne runde, biće favorit, uz Alkaraza. Nadam se da i ja mogu da ostvarim pozitivan rezultat ovde - kaže Italijan.

Sinera na startu čeka Tanasi Kokinakis, a sa Đokovićem bi mogao da se sastane u potencijalnom polufinalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.