Tviter: GOAT debata je završena, uživajte u veličini najboljeg ikad

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 22:08

Tviter: GOAT debata je završena, uživajte u veličini najboljeg ikad

Veliki trijumf Novaka Đokovića bio je tema i na društvenim mrežama, pre svega na Tviteru.

Brojne su pohvale i duhovite opaske na račun 23. Novakove grend slem titule.

Preovlađuju ocene da je GOAT trka završena.

"Diskusija je gotova! Fedal navijači mogu konačno da prihvate svoju sudbinu i da uživaju u veličini najvećeg ikada", napisao je jedan navijač uz fotomontažu, na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Novak sa krunom na glavi, a Federer i Nadal kleče oko njega.

Drugi je dodao da ovo bilo neminovno.

"Bilo je zaista neminovno da se ovo desi. Fantastilna igra Đokovića, sada vodi u grend slemovima po prvi put u karijeri. Ne mogu da se otmem osećaju da će jaz samo rasti odavde".

Još jednom je pomenuta GOAT debata.

"Đoker pokalo završava tenisku GOAT debatu i otvara debatu za najvećeg sportistu svih vremena sa Mesijem, Džordanom, Alijem, Boltom itd", konstatovao je treći.

Ima ih mnogo koji veruju da će se priča nastaviti na Vimbldonu, a neki dodaju da se tu neće završiti.

"Momak je uvek bio tri ili četiri titule iza i sada je prešao obojicu. To je iskreno neverovatno, a i dalje deluje spremnim za svoje godine. Stvarno može do 27 ili 28 ako nastavi ovako", poruka je Keva NL.

Naravno, ima i onih ogorčenih, zna se čijih navijača.

"Najsrećniji i najbesramniji igrač svih vremena. Novak Đoković. Nikad nećeš biti Nadal i Federer", poručio je jedan navijač Noriča.

Razumemo, teško mu je...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.