Tomić: Da sam igrao malo pametnije pobedio bih Novaka

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Da sam igrao malo pametnije pobedio bih Novaka

Svestan je Bernard Tomić da se u četvrtfinalu Vimbldona namerio na boljeg od sebe, Novaka Đokovića, ali posle poraza od 6:2, 3:6, 6:3, 7:5 ipak zrači optimizmom.

"Ponosan sam na sebe. Pružio sam sve što sam mogao, nisam bio daleko od pobede, ali Novak je u ovom trenutku ipak bolji”, priznaje mladi Australijanac.

Tomić naročito naglašava preokret kojim je Đoković došao do 6:3 u trećem setu.

"Imao sam svoje šanse u trećoj deonici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Da sam bio samo malo pametniji, verovatno bih prošao dalje”, uveren je novi teniski as.

Bernard Tomić na kraju ističe da su velika ostvarenja tek pred njim.

"Kada ostvarite ovakav rezultat, onda postanete svesni da ste na samo nekoliko mečeva od titule. Znam koji su moji ciljevi, a u ovom trenutku jedan od njih je i - odmor. No, šalu na stranu, mislim da imam pravu igru, a ako dostignem onu pravu psihičku stabilnost na terenu, mogu da osvojim neki od najvećih turnira već u naredne dve godine”, smatra Tomić.

Povezane vesti: Novak raspršio Tomićeve snove, sa Congom u polufinalu Novak igra protiv svog velikog navijača

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.