To majka ne rađa: Novak neće nositi zastavu Srbije na OI, poznat i RAZLOG

Izvor: Večernje novosti, 26.Apr.2020, 19:34

"To majka ne rađa": Novak neće nositi zastavu Srbije na OI, poznat i RAZLOG

Zbog svega toga sam predložio da se beogradski Trg Terazije preimenuje u Trg Novaka Đokovića, ali su me odmah napali, jer to ne bi bilo u duhu pravnih propisa Srbije - rekao je Maljković Olimpijske igre su zvanično odložene za 2021. godinu zbog virusa korona. Dok se vrše pripreme za takmičenje u Tokiju predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković je otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i jednu zanimljivu stvar. Na otvaranju Igara zastavu sigurno neće nositi Novak Đoković. - Ponudili smo mu da nosi zastavu na otvaranju, na šta smo dobili odgovor „Predsedniče, hajde da nekoga drugog učinimo srećnim. Ja sam nosio zastavu u Londonu. Pružimo priliku nekome drugom“ – rekao je Maljković za „Večernji list“.PROČITAJTE JOŠ: Maljković: Đoković i ja radimo na zbližavanju Srba i Hrvata, iako nas uništiše na društvenim mrežama Otkrio je da je posle toga imao i predlog. - Zbog svega toga sam predložio da se beogradski Trg Terazije preimenuje u Trg Novaka Đokovića, ali su me odmah napali, jer to ne bi bilo u duhu pravnih propisa Srbije .Takva čast se ne može dobiti za života. A, terazije je turska reč za vagu. Upitali su ga i da li je Novak najveći srpski sportista svih vremena. - Niko nikada neće biti kao on. To majka ne rađa. Osim što je neponovljiv kao sportista, on je neverovatan i kao čovek – zaključio je Maljković.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Coronavirus,   Japan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Boža Maljković: Predložio sam da se Terazije preimenuju u Trg Novaka Đokovića, nikad niko kao on

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2020

Svaka čast svima koji su krojili istoriju srpskog i jugoslovenskog sporta, ali od Novaka Đokovića nema boljeg i većeg, teško da će ga ikada i biti. To nije samo uvreženo mišljenje u širim narodnim masama, to misle i oni koji su sport gradili na ovim prostorima i šire.  Tim mišljenjem vodi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.