Tajna NOVAKOVOG USPEHA krije se u DATUMU ROĐENJA! Evo šta je u HOROSKOPU i koje osobine poseduje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 13:18

Tajna NOVAKOVOG USPEHA krije se u DATUMU ROĐENJA! Evo šta je u HOROSKOPU i koje osobine poseduje

Novak Đokovic rođen je 22. maja 1987. godine, a evo šta njegov horoskopski znak govori o tajni uspeha najboljeg tenisera svih vremena!

Naš najbolji teniser sveta, Novak Đoković, jedan od najuspešnijih sportista svih vremena, sigurno će ostati upamćen po svojim uspesima, talentom i ogromnim trudom. Mnogim mladim ljudima već danas je ogromna inspiracija, a osim truda i rada, evo koji su to faktori, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << astrološke tačke gledišta, oblikovali njegovu put pun trnja, ali i uspeha.

Novak Đoković je rođen 22. maja 1987. godine, u znaku je Blizanac, a podznak mu je u znaku Lava. Blizanci su poznati po svojim komunikacionim veštinama, smislu za humor i višku energije koji akumuliraju kroz stvari koje vole. Dok astrološki znak Lav donosi nopisivu želju za uspehom i dominacijom. Upravo ovaj Lav u njemu mu je doneo mnoge titule i osvojene grend slemove ali i lavlje srce koje želi da postigne još više. Definitvno su se i ove osobine preslikale i na našeg najboljeg tenisera svih vremena.

Blizanci obožavaju sport i poseduju dosta spretnosti, posebno u rukama, pa horoskop govori da su tenis, košarka ili odbojka za njih odličan izbor. S druge strane, Lavovi su poznati po svojoj harizmi i volji da budu u centru pažnje, što se savršeno uklapa u Đokovićevu harizmu na terenu i sposobnost da inspiriše i motiviše druge.

Jupiter, planeta sreće, rasta i ekspanzije, igra ključnu ulogu u horoskopu Novaka Đokovića. Uticaj Jupitera može se videti u njegovim neverovatnim uspesima i postizanju rekorda. Ova planeta donosi sreću i otvara vrata prilikama za uspeh. Đoković je iskoristio ove prilike i premašio granice koje su mnogi smatrali nedostižnim.

U horoskopu Novaka Đokovića, planetarni aspekti Marsa i Merkura pružaju dodatne uvide u njegovu igru. Mars donosi energiju, borbenost i odlučnost, dok Merkur donosi taktiku, inteligenciju i brzinu razmišljanja. Ova harmonična kombinacija između ove dve planete može objasniti Đokovićevu sposobnost da se prilagodi tokom mečeva i da donese brze odluke na terenu.

Takođe, Novaku se Mars nalazi u šestoj kući što donosi energiju, borbenost i fokus na oblastima kao što su zdravlje, radna etika i usluga drugima. Dok Merkur u petoj kući ukazuje na inteligenciju, kreativnost, komunikativnost i ljubav prema zabavi.

Kombinacija Marsa u šestoj kući i Merkura u petoj kući pruža Đokoviću snažan duh borbe, mentalnu snagu i sposobnost brzog razmišljanja u teniskim mečevima. Ove pozicije planeta doprinose njegovoj odlučnosti, agilnosti i taktici kojom donosi odluke na terenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.