TREBALO JE DA DOĐE U ŠIBENIK: Novak Đoković ipak neće otići kod majke Dražena Petrovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 21:20

TREBALO JE DA DOĐE U ŠIBENIK: Novak Đoković ipak neće otići kod majke Dražena Petrovića

Najbolji svetski teniser trenutno u Zadru.

Majka čuvenog košarkaša Dražena Petrovića, Biserka, izjavila je da je Novak Ðoković trebalo da doputuje iz Zadra u Šibenik da se upoznaju. Najbolji srpski i svetski teniser je trenutno u Zadru, gde će se za vikend igrati drugi "Adria Tour".

Plan Đokovića je bio da poseti Šibenik i upozna Draženovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majku, poseti spomenik Draženu na Baldekinu i stan, odnosno, spomen sobu u Preradovićevoj ulici.

 - Istina je, takav je bio plan. Iskrsnulo je nešto, tako su meni javili. Novak je imao neke druge obaveze, pa sada čekam što ćemo dogovoriti. Ako ništa drugo, ne dođe li do petka on u Šibenik, idem ja u Zadar - rekla je Biserka Petrović za 24 sata.hr . - Moram reći da mi je Đoković baš pri srcu jer se ponaša tako veličanstveno, voli ljude, bili smo gosti njegovih roditelja kada se igrao fajnal-for Evrolige u Beogradu. Od tada smo stalno u vezi. Prava sportska porodica. I roditelji koji prate svoju decu tako da im nije novac na prvom mestu nego jedna osobina da se ljudima ipak da nešto pozitivno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novakov trening u Zadru, komentarisao i Tom Brejdi! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2020

Legendarni kvoterbek komentarisao objavu Novaka Đokovića...Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Zadru gde bi trebalo da se igra Adria tur...On je trenirao danas dva puta, jednom i na plaži što mu se posebno svidelo što se moglo naslutiti i nakon objave na Tviteru..."Teretana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.