TIPSA OČAJAN: Terapija za sada nije dala rezultate

Izvor: Kurir, 19.Nov.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPSA OČAJAN: Terapija za sada nije dala rezultate

Tipsarević se oporavlja od povrede noge zbog koje nije igrao u finalu Dejvis kupa sa Češkom

BEOGRAD - Teniski reprezentativac Srbije Janko Tipsarević saopštio je da mu povređena noga nije reagovala na terapije.

Tipsarević, koji ima povredu pete, na lečenju je u Frankfurtu.

"Noga nije reagovala dobro na terapije. Moram da istražim i druge opcije. Obaveštavaću vas i dalje", napisao je Tipsarević na Tviteru.

Srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sezonu je završio na 36. mestu sa zaradom na turnirima nešto većom od 800.000 dolara.

Zbog povrede Tipsarević, drugi teniser Srbije po rejtingu, nije nastupio u finalu Dejvis kupa u Beogradu u kom je Češka bila bolja od Srbije 3:2.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DODATNO ZANIMANJE: Nadal radi kao prevodilac Đokoviću

Izvor: Kurir, 20.Nov.2013, 12:45

U jednom trenutku Španac se zbunio i počeo da prevodi sa engleskog na engleski, što je izazvalo smeh u sali..Najbolji teniseri sveta Novak Đoković i Rafael Nadal nalaze se trenutno u Čileu, gde će učestvovati na egzibicionom meču u čast Nikolasa Masua koji se oprašta od profesionalnog igranja...Zanimljiva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.