Svi očekuju rivalstvo Novaka i Alkarasa

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 16:58

"Svi očekuju rivalstvo Novaka i Alkarasa"

Goran Ivanišević veruje da Karlos Alkaras i Novak Đoković mogu da odigraju još mnogo interesantnih mečeva.

Dva najbolja tenisera na ATP listi igrali su nedavno dramatično finale Vimbldona u kojem je mladi Španac slavio u pet setova.

Time je potvrdio prvu poziciju na svetu i prekinuo niz Đokovića u Londonu od četiri uzastopne titule.

Novak je trenutno na odmoru, uskoro mu slede pripreme za turnire u Americi, Sinsinati i US Open, a njegov trener Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivanišević prati šta se dešava na turnir u Umagu.

Tamo je ranijih sezona igrao Alkaras i Goran je pokušao da ga uporedi sa igračima velike trojke, Fedederom, Đokovićem i Nadalom.

"On je mešavina sve trojice i pred njim je neverovatna budućnost. Ako nastavi ovako, pred njim su neverovatni dani. Sve radi s osmehom, imali smo priliku da ga gledamo na poslednja tri izdanja ovog turnira", rekao je Goran za Dnevnik Nova TV.

Teniser iz Mursije u mečevima sa Novakom ima pozitivan skor, 2:1.

"Sada svi očekuju novo rivalstvo između Alkarasa i Novaka. Iako je razlika u godinama velika, igraće sigurno još mnogo finala. Pred nama je zanimljiva teniska era", dodao je Splićanin.

Žal što Novak nije uspeo da osvoji osmi Vimbldon i 24. slem u karijeri svakako ostaje.

"I dalje sam pomalo tužan, ali teže je Novaku jer je on bio na terenu. Ipak, sve pohvale Karlosu, svetu je pokazao kakav je teniser. Meč u pet setova koji je završen u njegovu korist, ali Novak je takođe koristio šanse koje su mu se ukazivale", zaključio je Ivanišević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.