Stari znanci i poznati poklič - This is Sparta! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari znanci i poznati poklič - "This is Sparta!" (video)

Kada je 2015. godine stigao do drugog trofeja na US Openu Novak Đoković je slavio sa Džerardom Batlerom. Stari znaci sreli su se ponovo.

Veliki broj ličnosti iz javnog života pratio je noćašnji duel Novaka Đokovića i Huana Martina Del Potra u finalu US Opena.

Srpski teniser osvojio je drugi uzastopni Grend slem bez izgubljenog seta i izjednačio se po broju trofeja osvojenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na najvećim turnirima (14) sa svojim idolom Pitom Samprasom.

Nakon finala na stadionu "Artur Eš" Novak Đoković je slavio sa porodicom i članovima stručnog štaba, ali je sreo i starog znanca.

Glumac Džerard Batler koji je bio deo mnogih vrhunskih filmskih ostvarenja bodrio je Novaka sa tribina, a nakon finala imao je priliku da mu čestita i da zajedno proslave osvojen trofej.

"This is Sparta!!!", zagrmeli su Nole i Batler držeći trofej u rukama.

Radi se o dobro poznatoj rečenici koju slavni glumac izgovara u filmu "300".

Baš kao i 2015. godine kada je Đoković osvojio svoj drugi trofej na US Openu, stari znanci su se ponovo sreli i uputili istu poruku.

Gerard Butler: This is Sparta! So proud of my boy Novak winning the US Open tonight. There are few warriors like this man. He's been inspired by Leonidas for years so this has become our good luck war cry. All I can say is thank God he wasn’t playing Andy Murray🇷🇸🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 pic.twitter.com/QxLR25ix4X

— Basia (@BasiaID) 10. септембар 2018.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE SPARTAAAA: Novak titulu proslavio sa kraljem Leonidom! Njujorkom odjekivao dobro poznat URLIK! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Sep.2018

Novak Đoković posle osvajanja titule na US openu otišao je do boksa da proslavi ovaj uspeh, a među ljudima u njegovoj loži bio je i poznati glumac Džerard Batler.

Nastavak na Kurir...

Novak brani Serenu: "Sudija nije trebalo..."

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018

Najbolji srpski teniser otkrio je šta misli o incidentu koji se dogodio u finalu US Opena u konkurenciji dama...Nakon noćašnjeg finala US Opena u kojem je Novak Đoković bez izgubljenog seta dobio Huana Martina del Potra, novinari su hteli da čuju šta novi šampion misli o dešavanjima u ženskom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.