Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 15:21

Šta mu bi?! Endi Rodik nenadano ISKRITIKOVAO Đokovića za sve pare - mnogo mu je zasmetao susret sa mladim rivalom

Amerikanac kaže da je Novak trebalo drugačije da se ponaša.
Bivši teniser Endi Rodik izneo je nekoliko kritika na račun najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića zbog jedne situacije iz Indijan Velsa.
Srbin je tad eleminisan u trećem kolu Indijan Velsa kad je izgubio od mladog italijanskog tenisera Luke Nardija.
Posebno je jedan poen bio interesantan. Tad je Nardi stao sa igrom posle servisa Đokovića, što je zbunilo srpskog asa koji je prekinuo poen i počeo da se svađa sa sudijom.
- Bio je to očajnički potez. Ne vidim što bi Novak bio tako očajan protiv 123. na svetu. Pod jedan, momak nije prestao sa igrom. Pogledajte, nije stao. Imate 27 klipova Đokovića...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ko bi rekao da će on udariti na Đokovića?! Amerikanac žestoko isprozivao Novaka: Toliko je očajan...

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2024

Bivši američki teniser Endi Rodik poznat je kao neko ko stalno brani i podržava Novaka Đokovića, ali je sada žestoko udario na najboljeg tenisera sveta.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.