Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 00:30

Šta li će Jelena reći na ovo: Saška Veselinov se javno hvali kako troši Novakove milione (foto)

Snajka gine za Novaka, Saška navija svim srcem
Saška Veselinov i Đorđe Đoković obilaze luksuzne destinacije i uživaju u čarima leta. Ovih dana uživaju na jednom od najskupljih ostrva na svetu, ali na najbliže ne zaboravljaju. Naime, ni Mikonos i sav luksuz koji ih okružuje nisu ih sprečili da verno isprate meč Đoletovog brata Novaka Đokovića, pa smo imali priliku da vidimo kako snajka gine za Novaka dok ga bodri.
Pročitajte: Jelena i Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nikad srećniji – Njihova porodica ima poseban razlog za slavlje, čestitke samo pristižu Instagram

Naime, prvi reket Srbije „počistio“ je danas tenisera Janika Sinera tokom polufinala na prestižnem turniru „Vimbldon“, a Saška i Đole su ispratili svaki set dok su odmarali na terasi svog luksuznog smeštaja.
Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda, procureo Jelenin i Novakov razgovor – Teniser doživeo pomračenje uma
Jasno se na fotografijama i snimcima vidi kako snajka gine za Novaka budući da sa Đoletom prati svaki Noletov potez na Vimbldonu. A osim toga, nakon Novakove pobede, Saška je okačila i viralnu fotku na kojoj je Novakova faca, a u opisu fotke stoji: ‘Kad Saška Đoletova provuče karticu’ a onda je snajka vickasto dodala ‘Kad jedna kartica zablokira, čekam da mi Nole pošalje drugu’ – napsala je Saška koja je očito vrlo prihvaćena u familiji Đoković čim je slobodna da se ‘šali’ i sa karticama.
Pročitajte: Novakova vila na Kosmaju pojam je luksuza- Za ovaj raj platio je Eleni Karaman 3 miliona evra FOTO
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: Svet
IZVOR: Svet
FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.