Šta je to Noletu nateralo suze na oči? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to Noletu nateralo suze na oči? (video)

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića retko ćete videti sa suzama u očima ali postoji nešto što je probudilo jake emocije kod srpskog tenisera. Evo o čemu se radi.

Pisali smo početkom nedelje ali nije na odmet da ponovimo, Poljakinja Zuzan Zizak odradila je diplomski rad u vidu animiranog filma a inspiraciju je našla u karijeri Novaka Đokovića.

Rešena da u svega pet minuta objedini sve važne detalje iz života Novaka Đokovića mlada Poljakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je šest meseci istraživala tok karijere srpskog tenisera.

Nakon svega, animirani film je ugledao svetlost dana a priliku da ga pogleda imao je i Novak Đoković koji nije krio oduševljenje.

"Ostao sam bez reči! Prisetio sam se toliko važnih momenata iz svog života da su mi bukvalno oči pune suza. Počastvovan sam, ma dirnut sam ovim delom! Zuzana, pred tobom su sjajni uspesi, nema sumnje. Mnogo ti hvala na ovom videu" napisao je Đoković na svom "Fejsbuku".

Ukoliko već niste, pogledajte ovaj video Zuzan Zizak, shvatićete zašto je Nole sa suzama u očima gledao ovaj animirani film.

I am beyond words after watching this. It brought back memories and it brought tears to my eyes. Im very humbled and...

Posted by Novak Djokovic on Среда 1. јул 2015.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.