Kako smo iznenadili Đokovića: Carevi ste VIDEO

Izvor: B92, 02.Jun.2023, 19:52

Kako smo iznenadili Đokovića: "Carevi ste" VIDEO

Srpski novinari su Novaku Đokoviću priredili malo iznenađenje na konferenciji za medije posle meča sa Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Španac je pobeđen rezultatom 7:6 (4), 7:6 (5), 6:2, posle velike borbe i više od tri i po časa tenisa.

Podsetimo, na meču drugog kola protiv Martona Fučoviča, Novak je tokom duela imao zamerke na račun članova svog tima.

"Banane, urme i vodu. Stvarno, ne znam kako me ne razumeju? Pokažem im ovako – to je banana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa ovako – za urme, i onda ovako – za vodu. Ništa taktički… Svaki put se dogovorimo pre meča – i dalje me ništa ne razumeju, pa mi donesu jabuku. Kakva jabuka, čoveče. Onda nađem krušku u torbi, kao da urme ne mogu negde da se nabave… Sada mi još stavljaju i neke magnete, baš svašta", objasnio je Đoković razloge svog nezadovoljstva.

Ideja je pala u četvrtak, kada je koleginica Mira jela urme u Medija centru, nudila okolo i pitala da li neko želi.

Drugi kolega je odgovorio "Možda Novak", da bi se do dogovora, da se Novaku na narednoj konferenciji donese poklon, brzo došlo.

Pogledajte kako je izgledala njena realizacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinari „uzvratili“ udarac Đokoviću (VIDEO)

Izvor: Danas, 02.Jun.2023

Posle napornog duela sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, Novaku Đokoviću je najvažniji oporavak, a oporavak najbolje ide uz smeh. Za to su se ovoga puta pobrinuli srpski mediji, prenosi Sportklub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.