Srđan Đoković: Sve je rešeno, Novak će igrati u Melburnu

Izvor: B92, 11.Jan.2022, 19:23

Srđan Đoković: Sve je rešeno, Novak će igrati u Melburnu

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, rekao je da je cela situacija zatvorena presudom australijskog suda.

Novak je pobedio Vladu Australije na sudu u ponedeljak ujutru i pušten je na slobodu, tačnije dopušteno mu je da boravi u Australiji i da zaigra na prvog Grend slemu u sezoni.

Međutim, još uvek nije sigurno da li će Đoković igrati na Australijan openu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Poslednju reč ima ministar za imigracije, koji i dalje ima moć da deportuje Đokovića.

Ipak, po rečima Srđana, sve je rešeno.

"Cela situacija u vezi sa Novakom Đokovićem je zatvorena presudom australijskog suda. Da je bilo nejasnoća kojim se bave pojedini novinari presuda bi bila drugačija", rekao je Srđan Đoković za Radio Televiziju Republike Srpske i dodao:

"Australijski sud i nezavisni sudija je za sedam sati ispitivanja svih činjenica utvrdio da nema nikakvih nejasnoća i da je Novak slobodan da uđe u Australiju i bavi se svojim poslom", zaključio je otac Novaka Đokovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SVE JE REŠENO, SRĐAN OBELODANIO: Novak će igrati na Australijan openu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2022

Nema sumnje otac najboljeg tenisera na svetu...Otac Novaka Đokovića, Srđan govorio je za Radio televiziju Republike Srpske i istakao je da je cela situacija oko igranja prvog reketa sveta na Australijan openu zatvorena...Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković pobedio je državu Australiju na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.