Izvor: Prva.rs, 16.Jan.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Đoković: Do kraja karijere Novak će sve Nadalove i Federerove rekorde prebaciti na svoju stranu

"Novak se sada desio Srbiji i ko zna kada će se ponovo desiti", kaže Srđan Đoković, otac našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića. On je gostovao u Jutru sa Jovanom i Srđanom gde je demantovao da je Novak ikada imao astmu ili neke druge zdravstvene probleme kako je juče u Jutru naveo Vladimir Grbić, i zamolio je da se o Novaku ne priča ni negativno, ni pozitivno već da se uživa u njegovoj igri. Kako je izgledao Novakov put i koliko je uloga njega kao oca ali i Novakove majke bila presudna u ovakvom uspehu otkrio je Jovani i Srđanu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Vanja Grbić pričao o Novakovom zdravlju, Srđan Đoković se javio i odgovorio slavnom odbojkašu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019

Otac najboljeg tenisera sveta nije hteo da prećuti...Proslavljeni srpski odbojkaš Vanja Grbić je gostujući na TV Prva pričao na temu odnosa dece sportista, trenera i roditelja, a spomenuo je i najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića. Grbić je govoreći o sistemu sporta u našoj zemlji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.