Sponzori stali uz Đokovića

Izvor: B92, 18.Jan.2022, 20:55

Sponzori stali uz Đokovića

Sve kroz šta je prošao Novak Đoković u poslednje dve nedelje i što je dovelo do deportacije iz Australije, ostaviće velikog traga na njega.

Izgubio je mogućnost da, makar za sada, obori rekord po broju osvojenih grend slem titula, potencijalno bi mogao i prvo mesto na ATP listi, a samim tim i dosta novca.

Ipak, oglasili su se određeni sponzori koji su godinama uz najboljeg tenisera sveta i odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su da u celoj priči stanu uz njega.

"Rajfajzen" banka se oglasila i nedvosmisleno dala podršku Novaku Đokoviću.

"Odluka 'Rajfajzen' banke o saradnji doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu", rekli su iz banke.

Takođe, i švajcarski proizvođač satova "Iblo" (Hublot), nastaviće saradnju sa Đokovićem.

"Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj jedan", poručili su iz ove kompanije.

Kako je saznao američki "Forbs", za sada je samo "Lakost" pod znakom pitanja i koji će tek obaviti razgovore sa Đokovićem.

Ostali sponzori, za sada, nisu se oglasili, kao što su: "Asics", "Head", "Lemmer", "NetJets", "Peugeot" i "Ultimate software group".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sponzori stali uz Đokovića

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2022

Sve kroz šta je prošao Novak Đoković u posljednje dvije nedjelje i što je dovelo do deportacije iz Australije, ostaviće velikog traga na njega.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Broj objava u medijima o Djokoviću u poslednje dve nedelje porastao za 2.200 odsto

Izvor: Beta, 19.Jan.2022, 15:11

Broj objava u medijima o prvom teniseru sveta Novaku Djokoviću u poslednjih 14 dana, od dana kada je krenuo u Australiju, iznosio je 149.900 samo u Srbiji, što je 2.200 odsto više nego u prethodnom periodu kada je zabeleženo 6.600 objava.Agencija za digitalnu analitiku Digital Element predstavila...

Nastavak na Beta...

Deportacija Đokovića izazvala u 1,1 milion reakcija na društvenim mrežama

Izvor: Danas, 19.Jan.2022

Odluka Vlade Australije da promeni svoju politiku provere medicinske dokumentacije za ulazak u tu zemlju u trenutku dok je avion Novaka Đokovića bio u vazduhu, na putu ka Melburnu i sva dešavanja koja su potom usledila, sve do deportacije najboljeg tenisera sveta pre tri dana, proizveli su eksploziju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.