Izvor: RTS, 29.Okt.2020, 17:37

Sonego savladao Hurkača i zakazao duel sa Đokovićem

Italijan Lorenco Sonego u dva seta savladao Huberta Hurkača (7:6, 7:6) i u četvrtfinalu ATP turnira u Beču igraće protiv Novaka Đokovića. Duel je na programu u petak.
Lorenco Sonego uspeo je da u dva taj-brejka savladao Huberta Hurkača i tako se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Beču, gde će mu protivnik biti Novak Đoković.

Italijan je bio bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rival, ali je do trijumfa došao i uz malo sreće, pošto je oba seta rešio u svoju korist posle taj-brejkova.
Meč je trajao sat vremena i 50 minuta.
U prvom setu viđen je po jedan brejk, a u 13. gemu čak sedam mini-brejkova. Sonego dobija taj gem rezultatom 8:6.
U drugom delu igre nije bilo brejkova, a Italijan je bio ubedljiv u taj-brejku. Hurkač je poveo 2:1, ali onda Italijan pravi seriju od šest vezanih poena za plasman u četvrtfinale turnira - 7:2.
Đoković je u sredu bio bolji od Borne Ćorića, a protiv Sonega će se boriti za polufinale takmičenja u Beču.
Duel između Đokovića i Sonega, prvi međusobni, na programu je u petak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenađenje u Beču: Naredni Đokovićev rival je malo poznati Italijan

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020

Lorenco Sonego u dva taj-brejka bolji od Hurkača..Iznenađenje u osmini finala ATP turnira u Beču. Važio je Hubert Hurkač za velikog favorita, ali je na kraju morao da pruži ruku Lorencu Sonegu, pa će malo poznati Italijan biti naredni rival Novaka Đokovića u glavnom gradu Austrije...Sonego je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.