Snuker genije OSaliven uporedio sebe sa Đokovićem

Izvor: B92, 24.Avg.2022, 10:42

Snuker genije O'Saliven uporedio sebe sa Đokovićem

Sedmostruki svetski prvak u snukeru Roni O'Saliven, uporedio je svoj stil igre sa načinom na koji Novak Djoković pobeđuje rivale na teniskom terenu.

"Većinu vremena igram na prilično visokom nivou, a to je zaista teško. To je kao da igraš tenis sa Novakom Đokovićem. Dobiješ prvi set 6:4, daš sve od sebe, ali onda on počne da prodire u tebe i vidiš im na licima: Ne mogu više da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nosim sa ovim momkom", istakao je 46-godišnji O'Saliven.

On je rekao da pronalazi način da dominira u snukeru.



"Možete da osvojite jedan frejm, dva ili tri, ali pre ili kasnije sve se raspadne. Nije kriv protivnik, samo mu se urušava igra i psihologija. Na kraju im se sve sruši. U mojoj glavi u tom trenutku postoji misao: 'Ti ne možeš da nastaviš u istom ritmu, ali ja mogu'. Neka rezultat bude 4:4, ali ja ću da povisim na 12:4. Protivnik daje sve snage da dodje do 4:4, ali ne može da nastavi",
rekao je popularni "Raketa" O'Saliven.

On je priznao da mu je teško da stalno igra na visokom nivou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.