Slovak izaziva Novaka

Izvor: Mondo, 24.Apr.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovak izaziva Novaka

Martin Kližan iznenadio je Federika Delbonisa i plasirao se u drugo kolo ATP 500 turnira u Barseloni.

Novak Đoković saznao je ime protivnika u drugom kolu turnira u Barseloni.

To je Slovak Martin Kližan, koji je trenutno tek 140. na ATP listi, ali je do povrede stopala pre dve godine bio standardan u Top 50.

Kližan je u Barseloni dobio dva meča u kvalifikacijama, a zatim iz uloge autsajdera eliminisao Argentinca Federika Delbonisa (76) rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 2:1, po setovima 6:3, 6:7, 6:4.

Novak ga je do sada savladao u sva četiri duela, poslednji put na Vimbldonu prošle godine, kada je Kližan predao pri rezultatu 6:3, 2:0. Ovo će im biti prvi okršaj na šljaci.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovak razigrava Noleta

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2018

Novak Đoković je dobio prvog protivnika u Barseloni sa kojim će najverovatnije u sredu ukrstiti rekete u okviru drugog kola turnira. U pitanju je Slovak Martin Kližan koji je na jedvite jade, nakon velike borbe u tri seta savladao levorukog Argentinca Federika Delbonisa sa 6:3, 6:7 (5) i 6:4. Đoković...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kližan se izborio za duel sa Đokovićem

Izvor: N1 televizija, 24.Apr.2018

Slovački teniser Martin Kližan plasirao se u drugo kolo turnira u Barseloni, pošto je posle velike borbe savladao Argentinca Federika Delbonisa sa 6:3, 6:7 (5), 6:4. Naredni rival biće mu srpski predstavnik Novak Đoković...Kližan, koji je do glavnog žreba došao kroz kvalifikacije, imao je inicijativu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.