Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jul.2023, 17:51

Skandalozne reči političara protiv Đokovića: “Ultradesničar, putinovac, prijatelj genocida, antivakser…”

Španac Ečenike sramotno napao srpskog tenisera Španski političar i naučnik Pablo Ečenike (44) izazvao je veliku buru u domovini skandaloznim tvitom na račun srpskog tenisera Novaka Đokovića! Ečenike, koji je inače fizičar, sramno je izvređao Đokovića, i to bez povoda, nakon što je Nole poražen od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona u pet setova. – Alkaraz […]
Vest Skandalozne reči političara protiv Đokovića: “Ultradesničar, putinovac, prijatelj genocida, antivakser…” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKAD ŽEŠĆI NAPAD NA ĐOKOVIĆA: Prijatelj genocida, antivakser i putinovac! Španski političar žestoko opleo po Srbinu nakon finala Vimbldona!

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Jul.2023

Postoji mnogo ljudi koji ne vole najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, razne osobe daju sebi za pravo da „pljunu“ po srpskom asu, ali je ovog puta španski političar i naučnik Pablo Ečenike prešao svaku moguću granicu. On putem Tvitera žestoko isprozivao Novaka, i tako na sebe izazvao...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.