Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 22:14

Serena poražena u hiljaditom meču u karijeri, Novak čestitao na dostignuću

Serena Vilijams poražena je od Nadije Podoroske u drugom kolu Mastersa u Rimu, a Amerikanki je to bio 1.000. meč u karijeri. Novak Đoković čestitao na neverovatnom dostignuću.
Serena Vilijams odigrala je u Rimu 1.000. meč u profesionalnoj karijeri, ali nije uspela da se plasira u treće kolo Mastersa u prestonici Italije.

Amerikanka je izgubila od Argentinke Nadije Podoroske sa 7:6, 7:5, ali bez obzira na poraz ostvarila je nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je malo kome pošlo za rukom u svetu tenisa.
Fantastično dostignuće čestirao je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.
"Serena, čestitam na odigranom 1.000. meču u karijeri. Reči ne mogu da opišu koliko si doprinela tenisu, muškom i ženskom. Ti si ikona ovog sporta. Hvala ti puno na svemu što si uadila i na terenu i van njega. Inspirisala si mene i mnoge druge igrače i oduševljeni smo što delimo tvoju eru. Želim ti sve najbolje, šampionko. Samo nastavi, uživam da te i dalje gledam na terenu", poručio je Amerikanki Novak putem video-poruke.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.