Sedmi dan Olimpijskih igara: Novak bez oba finala, Barna bez polufinala, Arunović ponovo bez sreće...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021, 00:07

Sedmi dan Olimpijskih igara: Novak bez oba finala, Barna bez polufinala, Arunović ponovo bez sreće...

Novi dan i nove borbe reprezentativaca Srbije u Tokiju. Novak Đoković izgubio prvo polufinale, Zverev slavio u tri seta. Đoković se za finale bori i u miksu sa Ninom Stojanović. Zorana Arunović i Jasmina Milovanović bez finala. Srpski dan zatvara Andrej Barna u plivanju slobodnim stilom 50 metara.

Novak u miksu sa Ninom Stojanović igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << polufinale protiv ruske kombinacije Jelena Vesnina/Aslan Karacev.

15.51 - Đoković: Raspala mi se igra, a došao sam "potrošen"

"Ja na OI nisam došao svež, to je prva stvar i onda sve što mi se dešavalo ovih dana me iscrpelo. Došao sam izuzetno iscrpljen emotivno, ali sam došao motivisan sa željom da donesem medalju svojoj zemlji. Imaću dve šanse sutra, nadam se da ću bar jednu iskoristiti", rekao je Đoković srpkim novinarima u Tokiju.

15.08 - Novak i Nina bez finala u miksu

Srpski teniseri Novak Đoković i Nina Stojanović poraženi su u polufinalu miks dubla na olimpijskom turniru u Tokiju od ruske kombinacije Aslan Karacev/Jelena Vesnina 7:6 (7:4), 7:5.

13.39 - Basketaši: Ostaje žal za finalom

Medalja kao medalja je izuzetan uspeh, ostaje žal za finalom, rekao je selektor muške basket reprezenatcije Srbije Goran Vojkić. Basketaši Srbije, osvajači bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, danas su doputovali u Beograd.

13.03 - Barna bez polufinala na 50 slobodno, uprkos pobedi u grupi

Srpski plivač Andrej Barna nije uspeo da se plasira u polufinale Olimpijskih igara na 50 metara slobodnim stilom, uprkos tome što je pobedio u svojoj kvalifikacionoj grupi.

11.58 - Đoković bio na korak do finala, pa se potpuno raspao!

Novak Đoković poražen je od Nemca Aleksandra Zvereva u meču polufinala turnira u Tokiju.

09.50 - Hačanov dominantno do finala OI

Ruski teniser Karen Hačanov plasirao se u finale Olimpijskih igara u Tokiju pobedom nad Pablom Karenjom Bustom u dva seta. Meč je trajao samo 80 minuta, a Hačanov ga je dobio sa 6:3, 6:3.

09.45 - Đoković protiv Zvereva za finale olimpijskog turnira

Novak Đoković igra protiv Nemca Aleksandra Zvereva meč polufinala turnira u Tokiju.

07.13 - Novak u borbi za dva olimpijska finala - prvo protiv Zvereva, pa sa Ninom u miks dublu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković imaće izuzetno zahtevan dan na Olimpijskim igrama u Tokiju. Novak će prvo igrati polufinalni meč u singlu, protiv Aleksandera Zvereva (oko 9.30), a onda i u miks dublu sa Ninom Stojanović, protiv Karaceva i Vesnine (oko 11.00).

06.55 - Vreme je za "kraljicu sportova", Šunmejker oborila svetski rekord, odbojkaši Brazila bolji od SAD

Na Olimpijskim igrama u Tokiju počinju takmičenja u atletici. Igraju se i četvrtfinala u fudbalu. Padaju rekordi u plivanju i veslanju.

05.18 - Plivanje: Zlato za Južnoafrikanku uz svetski rekord, Rilov postavio olimpijski rekord

Tatjana Skunmaker, plivačica iz Južne Afrike, osvojila je zlato na 200 metara prsno uz svetski rekord.

04.48 - Zorani Arunović za dlaku izmaklo finale

Srpske strelkinje Zorana Arunović i Jasmina Milovanović nisu uspele da se plasiraju u finale discipline malokalibarski pištolj (25m).

03.00 - Jovana Arsić treća u C finalu, ukupno 15. mesto na OI

Srpska veslačica Jovana Arsić zauzela je treće mesto u C finalu skifa.

02.00 - Arunović i Milovanović pucaju za finale

Zorana Arunović  i Jasmina Milovanović pokušaće da u drugom delu kvalifikacije obezbede plasman u finale.

Presek stanja u Tokiju: Kina se vratila na čelo kolone

Posle još jednog dana na Olimpijskim igrama u Tokiju, situacija na vrhu tabele osvajača medalja se promenila. Kina je, zahvaljujući broju zlatnih medalja, iskočila na prvo mesto.

Kina ima 31 medalju, od čega 15 zlatnih, sedam srebrnih i devet bronzanih. Japan, takođe ima 15 zlatnih odličja, ali ima ukupno manje medalja - još četiri srebrne i šest bronzanih.

SAD imaju najviše osvojenih medalja - 38, od čega 14 zlatnih, 14 srebrnih i deset bronzanih. Srbija je osvojila četiri medalje - zlato i bronzu u taekvondou, srebro u streljaštvu i bronzu u basketu 3x3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.