Sederling tvrdi: Najbolji Đoković pobedio bi najboljeg Federera

Izvor: BKTV News, 19.Dec.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sederling tvrdi: Najbolji Đoković pobedio bi najboljeg Federera

Bivši švedski teniser Robin Sederling smatra da bi najbolji Novak Đoković pobedio najboljeg Rodžera Federera, a kada kaže najbolji, odnosi se to kada bi obojica bili na vrhuncu svoje snage.

"Ako bi obojica bili u najboljoj formi, verujem da bi Novak imao više šanse od Rodžera. Kad je Đoković bio na vrhuncu odlično je vraćao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << lopte i sjajno se kretao. Teško bi mu Federer u tom slučaju parirao", rekao je Sederling koji je bio četvrti igrač sveta i dva puta igrao finale Roland Garosa.

FOTO: Wikimedia/ bivši švedski teniser Robin Sederling

Sederling je u svojoj karijeri igrao protiv najboljih tenisera. "Uvek sam s Rodžerom imao teške okršaje. Kad bih igrao protiv Đokovića ili Nadala, napustio bih teren s osećajem da sam igrao dobro. Ali, protiv Federera bih se uvek loše osećao", zaključio je Sederling.

Inače, Đoković u susretima s Federerom vodi 23:22.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.