Ko je junak Stefana Đokovića?

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 19:32

Ko je junak Stefana Đokovića?

Sin najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, nedavno je privukao pažnju na utakmicama košarkaša Partizana, gde se videlo kako podržava omiljeni klub.

Stefan je krenuo stopama svoga oca jer trenira tenis,a u školskom sastavu na temu „Moj junak“, pisao je o svom tati.

"U stara vremena, dok su još uvek Rodžer Federer i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rafael Nadal bili ili prvi na svetu ili drugi, pojavio se moj tata po imenu Novak Đoković. I tako je nastalo moje prezime.On je rođen 22.05.1987. maj. Aaaa, zaboravio sam nešto ja sam kao Stefan Đoković njegov sin. On me je inspirirsao da budem uporan i da dobro igram tenis!", piše u sastavu Stefana Đokovića, objavio je Sportklub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Partizan,   Prvi maj

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hit sastav Stefana Đokovića na temu „Moj junak“: „On me je inspirisao da budem uporan“ (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 25.Apr.2023

Stefan Đoković, sin Novaka Đokovića, sve češće se pojavljuje u javnosti što sa teniskim reketom u ruci, što na utakmicama Partizana u Evroligi.. Poznato je da je mlađi Đoković krenuo stopama svog oca, vidi se da mu je ljubav prema tenisu urođena, a „Sport klub“ je objavio i sliku školskog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.