Šarapova: Srpski navijači me oduševili

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova: Srpski navijači me oduševili

Ruskinja Marija Šarapopva pohvalila je posle pobede nad Jelenom Janković u finalu WTA turnira u Sinsinatiju, srpske navijače koji su po njenom mišljenju, bili glasniji od ruskih.

Srpski navijači su me oduševili stalnom podrškom koju su pružali Jeleni Janković. Bili su čak glansiji i od ruskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << navijača – ocenila je Šarapova, inače, osvedočeni navijač i prijatelj najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.
Ruska igračica je do druge titule ove sezone i 24. u karijeri došla posle velike bitke sa Jelenom Janković.
Bilo je teško izboriti ovu pobedu. Lako je meč mogla da dobije i Jelena – istakla je Šarapova i dodala da je imala sreću što je baš ona slavila.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.