Šangaj - Novak u trećem kolu, Šardiju ponovo krompirić

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šangaj - Novak u trećem kolu, Šardiju ponovo "krompirić"

Dvanaesti međusobni susret Novaka Đokovića i Žeremija Šardija završen je kao i svi prethodni, pobedom srpskog tenisera bez izgubljenog seta.

Sačekaće Žeremi Šardi neku drugu priliku da osvoji barem jedan set protiv Novaka Đokovića, pošto ga je srpski teniser i danas savladao "sa nulom".

Novak Đoković je u drugom kolu Mastersa u Šangaju savladao Francuza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 2:0 (6:3, 7:5) i tako zabeležio prvi trijumf nakon mesec dana pauze.

Prvi takmičarski meč nakon osvojenog US Opena Nole je odradio rutinski. Parametri Đokovićeve današnje igre bili su na nivou dovoljnom da se na startu jednog turnira ostvari pobeda.

Dva brejka u prvom i jedan u drugom setu doneli su Novaku Đokoviću dvanaestu pobedu na isto toliko mečeva sa Žeremijem Šardijem, a zanimljivo je i to da je Nole nanizao 28 dobijenih setova protiv Francuza, a da pritom nije izgubio nijedan.

Protivnik Novaka Đokovića u osmini finala biće bolji iz duela Marka Čekinata i Hjeona Čunga, dvojice velikih dužnika srpskog tenisera.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković - Šardi: Sada je 12:0

Izvor: Mondo, 09.Okt.2018

Novak Đoković i Žeremi Šardi igrali su meč na startu turnira u Šangaju. Srpski teniser pobedio za malo više od 80 minuta - 6:3, 7:5...Rival Novaka Đokovića ma startu turnira u Šangaju bio je Francuz Žeremi Šardi. Vršnjaci, od kojih je Šarid stariji tri meseca, odigrali su do sada u karijeri...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.