Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2022, 13:35

Sada je zvanično – Novak ide na Australijan open!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, će učestvovati na Australijan openu u Melburnu. Novak je dobio dozvolu tamošnjih vlasti za medicinsko izuzeće i ulazak u zemlju.
Ovo je lično potvrdio na svojim društvenim mrežama.
– Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22 – napisao je Nole.
Konačno je stavljena tačka na višemesečna nagađanja o tome da li će najbolji teniser sveta i rekorder po broju titula u Melburnu braniti trofej koji je osvajao čak devet puta.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)


Vlasti Australije su  insistirale na tome da isključivo vakcinisani igrači mogu da se takmiče na prvom ovosezonskom Grend slemu.
Novak Đoković podržao proteste u Srbiji i dokazao da mu je srce na pravoj strani

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković, Australijan open: Đoković dobio medicinsko izuzeće, putuje u Melburn

Izvor: B92, 04.Jan.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ipak će učestvovati na turniru u Melburnu koji bi mogao da mu donese mnogo toga...Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle višemesečne sage o vakcinaciji, saopštio je da će nastupiti na Australijan openu, prvom grend slemu sezone, gde će juriti nove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.