Sa Novakom i Rodžerom se takmičim za Grend slemove

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sa Novakom i Rodžerom se takmičim za Grend slemove"

Nemački teniser Saša Zverev izjavio da je u konkurenciji za Grend slemove sa Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem.

Zverev je sa srpskim i švajcarskim teniserom učestvovao na Lejver kupu, gde je upravo on doneo pobedonosni bod Timu Evrope koji je odbranio prošlogodišnju titulu.

Rodžer i Novak su poraženi u dublu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novak i u singlu, ali je Zverev sjajnim igrama "vukao" Evropu, mada je u međuvremenu naučio dosta od najboljih svih vremena.

"Njih dvojica su sjajni timski igrači i veoma dobri momci. Dobro se 'kapiram' sa obojicom. Rodžer mi je pružio dosta podrške, Novak je pričao sa mnom o tenisu, ali i izvan njega", rekao je Zverev.

Zverev je već uspeo da osvoji nekoliko Masters titula, ali konstantno podbacuje na Grend slemovima. Ipak, Nemac misli da će u nekom trenutku imati šanse da pokupi i neki Slem.

"Bilo je sjajno igrati sa njima (Đokovićem i Federerom). Sa njima se takmičim za Grend slemove, zar ne? Barem će tako biti sledeće godine, nadam se", kazao je mladi Saša.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Sa Novakom i Rodžerom se takmičim za Grend slemove"

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2018

Njemački teniser Saša Zverev izjavio da je u konkurenciji za Grend slemove sa Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.