SVEGA SU SE ODREKLI ZBOG MENE: Novak odigrao 100. meč u Melburnu, a zatim pričao o porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 13:37

SVEGA SU SE ODREKLI ZBOG MENE: Novak odigrao 100. meč u Melburnu, a zatim pričao o porodici

Ubedljiv trijumf i sigurna igra.

Častio je Novak Đoković po set u prva dva kola Australija Opena Dina Prižmića i Alekseja Popirina, ali je zato protiv Tomasa Ečeverija pokazao da više nikome neće dati ni popust ni nadu. Argentinac je dao sve od sebe, ali nije imao ni najmanju šansu protiv najboljeg igrača planete - 6:3, 6:3, 7:6.

- Moram da budem zadovoljan, naročito u prva dva seta. U trećem setu smo bili prilično izjednačeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro sam servirao i uspeo sam da dobijem ovo posle tri seta - rekao je Novak.

Objasnio je i često konverzaciju sa trenerima.

– To su neke uobičajene razmene reči koje imamo... Ako su nešto doviknuli, možda je bilo loše. Izazovi su veliki, uvek se bavim sobom na terenu, naravno su tu treneri da nam pomažu, prolazimo kroz određene stvari, uvek razmenimo nekoliko dobrih reči, zanimljivo je, ali je važno da pobeđujemo.

Ovo je bio Novakov 100. nastup u Melburnu što je bio povod da se priseti početaka svoje karijere.

– Pokušaću da budem kratak. Blagosloven sam činjenicom da mi ide dobro tokom karijere. Devedesete godine u Srbiji nisu bile dobre za moju porodicu, morali su da se odreknu mnogo toga da bih ja uspeo u sportu koji je toliko skup. To je u mojoj zemlji izuzetno skupo. Bilo je teško tokom juniorskih dana, trebalo je naći novac, a to se reflektuje na sve, oni su navijali za mene, navijaju i danas, pa tako želim da se zahvalim i njima - završio je Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.