SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Novak Đoković pazario skupocenu vilu - od cifre BOLI GLAVA, a evo gde se nalazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 14:29

SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Novak Đoković pazario skupocenu vilu - od cifre BOLI GLAVA, a evo gde se nalazi!

Sve ovo je i zasluženo!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, kupio je vilu sa privatnom plažom u luksuznom naselju Ljuta u Boki Kotorskoj, saznaje Blic.

Đoković je kupio nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da je izabere. Međutim kako to obično biva, ne ide baš sve kao po planu, te su odmah naišli na prve prepreke koje se tiču nove nekretnine.

Prema pisanju domaćih medija, vila je u odličnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju, ali Novak i Jelena žele da je urede po svojoj meri i imaju neke posebne zahteve, zbog čega sada traju radovi.

Vila je slična drugima u luksuznom naselju Ljuta, a nalazi se na obali mora i ima privatnu plažu.

- To je ogromno imanje sa kućom koja ima izlaz na more. Svi ovde imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje koju ima - potvrdio je izvor za pomenute medije, dodajući kako par želi još više da poboljša izgled vile.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Iako nije poznato koliko je Đoković platio nekretninu, slična vila njegovog prijatelja Jugoslava Karića vredna je 1.3 miliona eura.

Podsetimo, najbolji teniser sveta nedavno je boravio u Dubrovniku i na Korčuli gde je uživao sa porodicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.