Izvor: Pančevac-online.com, 10.Maj.2023, 19:22

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL U RIMU: Novak Đoković u petak igra protiv Tomasa Martina Ečeverija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković saznao je danas protiv koga će igrati u drugom kolu Mastersa u Rimu. Naime, srpski as u drugom kolu odmeriti snage protiv mladog argentinskog tenisera Tomasa Martina Ečeverija. Njih dvojica će izaći na teren u petak, a satnica još uvek nije poznata. Podsetimo, Ečeveri je u prvom kolu savaladao francuskog […] The post SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL U RIMU: Novak Đoković u petak igra protiv Tomasa Martina Ečeverija appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Đoković stigao na San Siro, Italijani u transu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2023

Novak Đoković u petak igra meč drugog kola Mastersa u Rimu, i to protiv Tomasa Martina Ečeverija, a srpski teniser prava zvijezda u svakom smislu te riječi, pa gdje god da se pojavi privlači veliku pažnju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.