SVE JE ODLUČENO: Evo od koliko sati će Novak igrati u finalu protiv Hrvata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE ODLUČENO: Evo od koliko sati će Novak igrati u finalu protiv Hrvata (FOTO)

Đoković savladao Zvereva, a Ćorić Federera.

Novak Đoković savladao je u polufinalu Mastersa u Šangaju Aleksandra Zvereva i u borbi za trofej će igrati protiv Borne Ćorića koji je u drugom polufinalu savladao Rodžera Federera, a organizatori su saopštili i u koliko časova će početi finalni meč.

NIŠTA OD EPSKOG FINALA U ŠANGAJU: Ćorić POČISTIO Federera i zakazao duel sa Đokovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

KAKAV JUBILEJ: Đoković je protiv Zvereva odigrao 1.000 meč u karijeri, a njegov bilans je da se smrzneš

Đoković i Ćorić će na teren izaći ne pre 10.30 časova po srtednjeevropskom vremenu. Najbolji srpski teniser pobedio je u oba do sada odigrana meča protiv Ćorića, ali su ti mečevi igrani našljaci dok će sutrašnje finale biti njihov prvi meč na betonu.

Young @borna_coric absolutely en fuego, hitting high spinning forehands deep into the @rogerfederer backhand. Can he keep pinning Federer to the baseline for two more sets? Leads 4-2 in the first. #RolexSHMasters pic.twitter.com/1Ua2XXe8Uo

— RolexShMasters (@SH_RolexMasters) October 13, 2018

Najboljem srpskom teniseru će sutrašnje finale biti 103. u karijeri, a pokušaće da osvoji 32. Masters titulu, odnosno četvrtu u Šangaju.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.