SVAKOM SRBINU ĆE IZMAMITI OSMEH: Pogledajte fenomenalnu sliku Novaka Đokovića i Nikole Jokića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 14:47

SVAKOM SRBINU ĆE IZMAMITI OSMEH: Pogledajte fenomenalnu sliku Novaka Đokovića i Nikole Jokića (FOTO)

Predivno je.

Dvojica možda i ponajboljih svetskih sportista Novak Đoković i Nikola Jokić u razmaku od samo nekoliko dana osvojili su važne titule u svojim sportovima.

 Jedan je pokorio Rolan Garos i uzeo 23. grend slem, a drugi je po prvi put u istoriji stigao do NBA pehara. Obradovali su naciju svojim uspesima. Sada je posle svega toga Nole je objavio jednu zanimljivu fotografiju.

Na svom Instagram profilu srpski teniser postavio je crtež na kom se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vide njih dvojica. Na tom crtežu oni sede u zaprežnim kolima koja vuče konj i pozadi se vide tri pehara, sa Rolan Garosa, trofej NBA lige i priznanje za MVP-ja finala koje je dobio Nikola. Tu je i stari kasetofon sa kog se čuje muzika.

Uz sve to Nole je samo stavio nekoliko smajlija na kojima su i srpska zastava, pehar, teniska i košarkaška lopta i karta "Džoker" pošto je to nadimak koji obojica dele.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.