STEN VEĆ DIGAO RUKE: Nemam NIKAKVIH šansi protiv Novaka, sutra igram, pa gledam ostatak turnira...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 19:38

STEN VEĆ DIGAO RUKE: "Nemam NIKAKVIH šansi protiv Novaka, sutra igram, pa gledam ostatak turnira..."

Predao se...

Švajcarski teniser Sten Vavrinka imao je zanimljivo viđenje sopstvene situacije pred duel trećeg kola Vimbldona protiv Novaka Đokovića.

Sten je eliminisao Argentinca Ečeverija, ali uprkos dobroj igri smatra da nema šanse prtiv Đokovića.

- Imam nula posto šansi da osvojim Vimbldon. To je moje mišljenje. Samo sam srećan što sam danas pobedio. Bio je dobar meč. Svakim narednim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igram sve bolje i čast mi je što igram sa Novakom ovde. Nedostajalo mi je to u karijeri, da igram sa njim na Vimbldonu. Biće veoma teško. Nadam se da ću makar napraviti okršaj težim, ali ako pogledate rezultate u bliskoj prošlosti, nemam nikakvih šansi - rekao je Švajcarac.

Ko je najbolji igrač ikada?

- Stvarno vam je potreban odgovor? Nema odgovora na to. Nema potrebe da vam dajem odgovor. Mislim da Novak još igra. Rafa se još nije penzionisao, ali bitno je da samo uživamo. Volim tenis i kao navijač, da ga gledam. Sutra ću da igram i sigurno ću gledati ostatak turnir - uveren je u svoj poraz grend slem šampion.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.