ŠTA MU OVO TREBA: Beker preuzeo Runea, pa odmah pecnuo Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 08:53

ŠTA MU OVO TREBA: Beker preuzeo Runea, pa odmah pecnuo Đokovića

Neće moći na Vimbldon.

Nekadašnji nemački teniser Boris Beker nedavno je i zvanično postao novi trenere Holgera Runea, ali sa svojim novim učenikom neće moći da putuje na Vimbldon! Britanski mediji prenose da Bekeru neće biti dozvoljeno da uđe u Englesku, pozivajući se na uslove njegovog puštanja iz zatvora, te će Rune, koji je stigao do četvrtfinala ove godine, morati po bolji rezultat u 2024. bez Nemca.

Beker je u međuvremenu dao jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intervju u kom je govorio o toj novoj saradnji, te je u jednom trenutku pomenuo i Novaka Đokovića.

- Holger je nebrušen dijamant koji treba polirati. Sviđaju mi se njegovi emotivni izlivi. Ranije sam trenirao Novaka Đokovića, koji ponekad nije bio sasvim svoj na terenu, ali to je dozvoljeno - rekao je Beker i dodao:

- Volim tenis i kada me jedan od najboljih dvadesetogodišnjaka na svetu pita da li bih voleo da ga treniram... svako ko kaže ne, nema mnogo veze sa sportom. Bilo bi sr**e tvrditi sada da će Holger postati broj 1 ili osvojiti Rolan Garos, ali činjenica je da je on jedan od najboljih mladih igrača na svetu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Beker ne može na Vimbldon

Izvor: B92, 20.Okt.2023

Boris Beker, novi trener Holgera Runea i nekadašnji mentor Novaka Đokovića, neće moći da se vrati na Vimbldon ni u 2024...Ukoliko se nešto ne promeni, njemu neće biti dozvoljeno da bude uz danskog tenisera na čuvenom grend slemu na travi...Naravno, ukoliko nastave saradnju koja je za sada dogovorena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.