ŠPANAC LJUT: Ne znam kako je Novak dobio izuzeće, očekivao sam to (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 21:13

ŠPANAC LJUT: Ne znam kako je Novak dobio izuzeće, očekivao sam to (FOTO)

Đokovićev dolazak u Australiju podigao mnogo bure.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je medicinsko izuzeće od obavezne vakcinacije i trebalo bi da učestvuje na Australijan openu, ali je već nekoliko sati zadržan na aerodromu i nije mu dozvoljeno da uđe u Austraiju što je izazvalo reakcije širom sveta.

Španski teniser Pablo Karenjo-Busta istakao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga nimalo ne iznenađujr što je Đoković dobio medicinsko izuzeće za učešće na prvom grend slemu sezone.

 - Ne znam koliko je ljudi to iznenadlo. Lično, očekivao sam to -rekao je Španac. - Prošle godine su pravila za takmičenje ovde bila stroga, a opet su trojica najboljih imali bolje uslove. Izgleda je navika da najbolji igrači imaju povlastice. Mislim da to nije baš fer, jer drugi igrači nisu mogli da dođu jer nisu vakcinisani, jer nisu ispunili sve uslove. Ne znam kako je Novak dobio izuzeće, videćemo.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković ostaje u karantinu, konačna odluka u ponedeljak!

Izvor: N1 televizija, 06.Jan.2022, 10:16

Da li će najbolji teniser sveta Novak Đoković moći da uđe u Australiju i učestvuje na prvom grend slemu u sezoni, znaće se tek u ponedeljak.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.