SINER SVE BLIŽI NOVAKU: Kako će izgledati lista nakon Indijan Velsa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 18:05

SINER SVE BLIŽI NOVAKU: Kako će izgledati lista nakon Indijan Velsa?

Srbin zadržava lidersku poziciju...
Novak Đoković ostaće na čelnoj poziciji na ATP listi uprkos lošem rezultatu u Indijan Velsu, ali bi poredak mogao da se promeni iza njega. Sve zavisi od završnih mečeva na prvom mastersu u sezoni.
Đoković je imao priliku da uveća razliku u odnosu na rivale, pošto prethodnih godina nije igrao u Indijan Velsu. Međutim, izgubio je već u trećem kolu i zaradio je svega 50 bodova.
Ostaće Novak sigurno na čelnoj poziciji i po okončanju prvog mastersa u sezoni, ali iza njega bi moglo da dođe do promene.
Janik Siner ima šansu da od ponedeljka bude na drugoj poziciji. Italijan odlično igra ove sezone i dalje ne zna za poraz, a veliki su izgledi...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.