Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2020, 19:27

SCANDAL! ekskluzivno! PRVA iskrena ISPOVEST Novaka Đokovića

Pored toga što je teniser broj jedan u svetu, život Novaka Đokovića obeležili su i mnogi problemi, padovi, ali i ozbiljne zdravstvene poteškoće! O svemu tome, Nole je po prvi put za SCANDAL! otvoreno pričao i otvorio dušu za sve svoje fanove i poštovaoce! NOVAK: “GODINAMA SAM IMAO PROBLEME SA DISANJEM” https://www.instagram.com/p/CAQffjvHgwt/ – U jednom The post SCANDAL! ekskluzivno! PRVA iskrena ISPOVEST Novaka Đokovića appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Iskrena ispovest Novaka Đokovića: Želim još dece, ali Jelena nije spremna

Izvor: Tracara.com, 28.Maj.2020, 13:52

Novak Đoković sve je samo ne običan sportista. Najbolji teniser sveta suočio se sa mnogim problemima u dosadašnjem životu. O tome je sada iskreno govorio za tabloid Scandal, otkrivši da je bolovao od astme u jednom trenutku. “Od malena sam imao taj problem, a on je s godinama postajao sve...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.