SASVIM IZNENADA: Novak Đoković stigao čarter letom u Sarajevo, niko ne zna razlog posete (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 12:56

SASVIM IZNENADA: Novak Đoković stigao čarter letom u Sarajevo, niko ne zna razlog posete (FOTO)

Ni Damir Džumhur nije znao.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je  u ponedeljka ujutru u posetu Bosni i Hercegovini, tačnije u Sarajevo.

- Stigli su jutros čarter letom. Poseta nije najavljena i kratko je boravio na aerodromu. Ubrzo su ga napustili i ne znamo u kojem su pravcu otišli - navodi izvor portala Radiosarajevo.ba sa Sarajevskog aerodroma.

Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je trebalo da poseti Sarajevo 5. jula, kada je trebalo da odigra egzibicioni meč sa Damirom Džumhurom, ali je taj meč otkazan.

#NovakDjokovic in Sarajevo.

Tomorrow he is going to visit Visoko, probably because he believes in salubrity of tunel Ravne located in Bosnian pyramid of Sun. pic.twitter.com/r0yACJUqI4

— _DiDa_ (@_n00r10_) July 13, 2020

Džumhur je trebalo danas da se sretne sa Đokovićem u Sarajevu, ali do susreta neće doći, jer je bosanskohercegovački teniser na odmoru u Neumu.

- Odmor je zakazao ranije, pa nije došlo do očekivanog susreta - potvrdio je otac tenisera Nerfid Džumhur.

On je potvrdio da je imao informaciju da Đoković treba u ponedeljak da stigne u Sarajevo.

 - Juče sam saznao da Đoković u ponedeljak stiže u posetu BiH. Ima u planu da obiđe nekoliko lokacija... Ako Đoković ostane u Sarajevu i BiH nekoliko dana, verujem da će do susreta dva sportska prijatelja sigurno doći - rekao je Džumhurov otac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.