SASUO IM JE SVE U LICE: Hrvati pitali Noleta o Ivaniševiću, njegov odgovor ih je ŠOKIRAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASUO IM JE SVE U LICE: Hrvati pitali Noleta o Ivaniševiću, njegov odgovor ih je ŠOKIRAO

Srbin otvorio dušu.

Novak Đoković, drugi reket sveta, govorio je za hrvatske medije o saradnji sa Goranom Ivaniševićem. Srbin je istakao da se radi o sjajnoj osobi, stručnjaku, ali i teniseru koji je Srbinu bio "idol" kada je počinjao tenisku karijeru.

- Pre svega, angažovao sam ga jer dolazimo iz istog govornog područja, iz praktično iste tradicije. Naš mentalitet je vrlo sličan. On me jako dobro razume. Poznajem ga još od svoje 13. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naš prvi famozni susret bio je kad je on došao da se sprema za Vimbldon kod Nikija Pilića u akademiji u Nemačkoj. To mu je bio poslednji Vimbldon koji je trijumfalno završio. Ja sebe smatram delom tog uspeha jer sam mu doneo neke čokoladice između treninga - rekao je Đoković za "HRT", pa je i dodao:

- Dosta sam se ugledao na njega jer je on za našu regiju bio najveći teniser svih vremena i hteo sam biti kao on. Poklopile su se kockice. Došao je na Vimbldon i posle sedam dana sam ga osvojio, tako da je taj početak bio idealan. Pre svega smatram da smo nas dvojica prijatelji pa onda saradnici. On je izuzetan čovek, iskren i otvoren te sjajan teniser. Zna kako je to takmičiti se na najvišem nivou.

Podsetimo, Nole je trenutno sa reprezentacijom Srbije na Dejvis kupu, a start takmičenja u grupi našu selekciju očekuje sutra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda mlada ruska teniserka, Vitalija Dijačenko

My Birthday🎀🎈🎁 Thanks to everyone for you messages, calls and wishes, You make this day special😍💖 Vi Спасибо Всем за Поздравления🤗🎂 #2Августа #happybirthday

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 4. Авг 2018. у 8:51 PDT

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 13. Дец 2017. у 9:08 PST

Chasing the fish🐠🐟🐬🐋🦈👋🏻🎣

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 16. Дец 2017. у 1:28 PST

Привет Москва! Я даже не скучала.. #tbt Сочи😌💭☀️

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 20. Јул 2017. у 4:10 PDT

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 24. Јул 2017. у 7:32 PDT

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 22. Сеп 2017. у 10:47 PDT

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 9. Сеп 2018. у 6:41 PDT

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 12. Јан 2019. у 8:13 PST

Објава коју дели Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8) дана 2. Мај 2019. у 5:32 PDT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.