Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 15:31

S Jelenom nema šale: Ovo su pravila koja moraju da poštuju njeni zaposleni, a ova žena naročito FOTO

Dadilja dece Novaka Đokovića mora da poštuje stroga pravila
Na ovogodišnjem Vimbldonu u loži Novaka Đokovića nije mogla da ostane neprimećena jedna mlada dama, koja je pratila skoro sve Noletove mečeve. U početku su se svi pitali ko je misteriozna lepotica, ali se na kraju ispostavilo da je ona Tarina i Stefanova dadilja.
Pročitajte Jelena i Novak nikad srećniji – Njihova porodica ima poseban razlog za slavlje, čestitke samo pristižu  Ata >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << images

Poslovne obaveze uspešnih javnih ličnosti često umeju da poremete njihov porodični život, međutim, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i njegova supruga Jelena, uprkos brojnim obavezama uspeli su savršeno da urede svoj život. Zbog brojnih profesionalnih obaveza bili odlučili su da angažuju dadilju koja brine o njihovim mališanima.
Pronaći savršenu dadilju mnogo je više od sjajnog CV-ja. Pre nego što su doneli odluku da zaposle ovu mladu damu, Jelena i Novak su proveravali biografije potencijalnih kandidatkinja za posao, pročitali brojne preporuke ranijih poslodavaca i nakon nekoliko nedelja razmatranja pronašli idealno rešenje.
Pročitajte Poruka za rođendan objasnila – Zajednička fotografija Jelene i Novaka otkriva istinu o njihovom braku Getty images

Dadilja predstavlja ulazak u intimu porodice, pa Novak i Jelena ništa nisu želeli da prepuste slučaju. Zbog toga je ova mlada dama bila u obavezi da sa porodicom Đoković potpiše ugovor o tajnosti, kako bi intima i detalji iz privatnog života slavnog tenisera i njegove porodice ostali u četiri zida njihovog doma. Nijedan privatni detalj o Novak i porodici ona nikada neće smeti da podeli u javnosti.
Pročitajte Uništiće Novaka – Jelena Đoković zbog načina na koji se leči ponovo navukla na sebe bes javnosti Getty images

Dadilja dece Novaka Đokovića ispunila je sva očekivanja. Poštuje njihovu ulogu roditelja i deli Novakovu Jeleninu filozofiju u odgajanju dece. Poseduje sjajane karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom i govori nekoliko stranih jezika.
Plata, beneficije i privilegije koje ima su neverovatne, ali i njene obaveze. Zbog Novakovog „posla“ često putuje sa Đokovićima i ponekad brine o deci 24 sata dnevno.
Najnovije na portalu Marie Claire
IZVOR: KURIR
FOTO: GETTY IMAGES, ATA IMAGES




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.