Rusedski: Đoković najbolji ikad? US Open je ključ

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusedski: Đoković najbolji ikad? US Open je ključ

Novak Đoković će moći da bude smatran najboljim teniserom svih vremena ukoliko osvoji još dve ili tri Gren slem titule, smatra Greg Rusedski.

Srbin je u nedelju osvojio Sinsinati, čime je postao prvi igrač koji je trijumfovao na svih devet Masters turnira. Pre dve godine je, posle pobede na Rolan Garosu, postao prvi teniser posle Roda Lejvera koji je istovremeno bio šampion sva četiri Gren slema.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << US Open je verovatno ključ za Novaka. Ako ga osvoji imaće 14 Gren slem titula. Mogao bi potom da nastavi niz i osvoji još dva pehara naredne godine i time bi sasvim sigurno bio jedan od glavnih favorita za zvanje najboljeg svih vremenna. Svi su 2016. govorili da će to i  biti, ali se onda povredio", kazao je Britanac, nekadašnji četvrti igrač sveta.

"Biće zanimljivo. Imamo tri igrača koja mogu da budu smatrana najboljim ikad. Oni će dominirati još godinu ili dve, ali verujem da će se potom neko pridružiti neko mlađi."

Đokoviće se posle trijumfa u Sinsinatiju i ranije na Vimbldonu smatra jednim od glavnih favorita za titulu u Njujorku.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.