Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 17:26

Rodžeru i Rafi curi vreme, Novaku nešto manje

Toni Nadal o aktuelnom trenutku u svetskom tenisu

Svet je stao u jednom momentu, to se dogodilo i sportu, a neke su procene da će se tenis poslednji vratiti u kakvu-takvu rutinu.

O svemu tome govorio je Toni Nadal, a posebno se osvrnuo na to kako velika trojka koju čine Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković gube vreme i kako im >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ono curi i ističe.

Rafael Nadal je rekao da je dug period bez tenisa čist hendikep za veliku trojku.

"I ja mislim isto. Rodžeru, Rafaelu i, nešto manje, Novaku Đokoviću, curi vreme. Federer ima 39 godina. Svake godine je teže osvojiti Grend slem. Svi moraju da budu veoma jaki i da ne gube volju. A to nije lako”, rekao je Toni Nadal za švajcarski Blik.

Da je sreće, juče bi se igralo finale Rolan Garosa.

Da, ali umesto toga igramo golf na Majorci. Ako vidite šta se dešava u Evropi i širom sveta, tenis mu dođe kao sekundarna stvar. Mnogo je preminulih, bolesnih,mnogo ekonomskih problema. O Parizu i turnirima ne razmišljamo mnogo”, rekao je Nadal.

Rodžer Federer javno je priznao da ne bi voleo da igra tenis bez publike.

"Razumem Rodžera i znam da nije zabavno igrati bez navijača. Ali, radi se i o novcu, oživljavanju ekonomije i zato mislim da bi bilo dobro igrati u septembru, bar pred 4.000 ljudi na tribinama".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.