Raonić je u strašnoj formi, Novak će sutra imati najteži posao protiv stalne mušterije?

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raonić je u strašnoj formi, Novak će sutra imati najteži posao protiv ''stalne mušterije''?

Kao zaustaviti kanadskog ''bombardera''?

Australijan open ulazi u svoju završnu fazu.

Sutra ćemo gledati četvrtfinalne okršaje, od kojih će nam najvažniji biti duel između Novaka Đokovića i Miloša Raonića.

Njihov meč počinje sutra u devet časova po našem vremenu, pa je prilika da se osvrnemo na njihove dosadašnje duele, kao i put od prvog kola do četvrtfinala.

Što se tiče međusobnih duela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novak Đoković ima stopostotni učinak protiv Raonića, vodi sa 9:0 u pobedama!

Ali, poslednji put pre Melburna sastali su se još u avgustu 2018. godine u Sinsinatiju, gde je Đoković slavio sa 2:1 u setovima.

To je bio tek drugi set koji je Novak izgubio u karijeru od Raonića i ako gledamo ukupni skor po setovima, naš teniser je osvojio 21, a Raonić samo dva seta u međusobnim duelima!

Od tih devet mečeva, jedan su odigrali i na Australijan openu, pre tačno pet godina, takođe u četvrtfinalu, kada je Đoković slavio sa 3:0, po setovima 7:6, 6:4 i 6:2.

Međutim, Raonić je ove zime u odličnoj formi, od prvog kola u Melburnu sve mečeve je dobio maksimalnim rezultatom, 3:0. Počelo je pobedom nad Đustinom u prvom kolu, a nastavilo se Raonićevim trijumfima nad Garinom, Cicipasom i Marinom Čilićem.

Ako neko ima rešenje protiv Raonića, čiju igru karakterišu pre svega razorni servisi, onda je to Novak Đoković. Verujemo da će Nole to pokazati i sutra, iako kanadski predstavnik uopšte nije za potcenjivanje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.