Izvor: Pančevac-online.com, 19.Maj.2023, 00:04

RUS PONIZIO ĐOKOVIĆA I SVE ŠOKIRAO! Medvedev: 10 titula Novaka u Australiji ne mogu da se porede sa Nadalovih 14 na Rolan Garosu!

Najbolji ruski teniser Danil Medvedev, kako je rekao, žal zbog toga što je Rafael Nadal potvrdio da neće nastupati na ovogodišnjem Rolan Garosu. Međutim, Medvedev je imao i komentar koji se neće svideti Novaku Đokoviću i njegovim fanovima. Medvedev procenjuje da bi Španac, koliko god da je spreman, bio šampion na Otvorenom prvenstvu Francuske, samo […] The post RUS PONIZIO ĐOKOVIĆA I SVE ŠOKIRAO! Medvedev: 10 titula Novaka u Australiji ne mogu da se porede sa Nadalovih 14 na Rolan Garosu! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.