Punom snagom po trofej: Vajda uz Novaka u Sinsinatiju

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Punom snagom po trofej: Vajda uz Novaka u Sinsinatiju

Uz Novaka Đokovića na turniru u Sinsinatiju biće i njegov prvi trener Marijan Vajda.

Slovački stručnjak nije bio na prethodnom turniru u Torontu, gde je Đoković poražen u trećem kolu od Grka Stefanosa Cicipasa.

Vajda je u Ohajo stigao u nedelju, nešto kasnije nego ostatak tima, a uz aktuelnog šampiona Vimbldona biće do kraja američke turneje.

Đoković je već odradio trening na centralnom terenu pod Vajdinim nadzorom, a sparingovao je i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa Belgijancem Davidom Gofanom.

Najbolji srpski teniser će takmičenje na Mastersu u Sinsinatiju početi u noći između ponedeljka i utorka protiv Stiva Džonsona. Duel bi trebalo da počne oko 2.30 uz prenos na Sport Klubu.

Inače, turnir u Sinsinatiju jedini je iz serije 1.000 koji nedostaje Đokoviću. Ukoliko ga osvoji, Srbin će postati prvi teniser u istoriji koji u kolekciji ima svih devet Mastersa.

Novak Djokovic hitting with David Goffin on the Grandstand at the @CincyTennis. pic.twitter.com/OFMjS35yMK
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.