Prvi gosti na useljenju kod Novaka Đokovića u Vrdniku - Džej Zi i Bijonse

Izvor: B92, 31.Jul.2021, 21:57

Prvi gosti na useljenju kod Novaka Đokovića u Vrdniku - Džej Zi i Bijonse

Svetski poznat bračni par u Srbiju zemlju stiže na jesen, i to na poziv najboljeg tenisera sveta i njegove supruge Jelene Đoković.

Bijonse i njen suprug Džej Zi dolaze u Srbiju, i to u goste kod Novaka Đokovića, saznaju domaći mediji.

Pop zvezda i njen suprug, koji su godinama unazad prijatelji s proslavljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniserom, stižu krajem oktobra u Đokovićev dom na Pavlovačko jezero.

Sportista i njegova supruga uskoro završavaju sa sređivanjem porodične oaze između Rume i Vrdnika, a među prvim gostima će biti i bračni par iz Amerike.

Naime, oni već imaju poslovnu saradnju, zajedno su uložili u fitnes-tehnologiju, odnosno program CLMBR. Takođe se druže i privatno, a redovno prate i svaki veliki meč koji teniser igra.

Još uvek nije poznato da li će sa Bijonse i Džej Zijem poći i njihovi naslednici, a ni koliko će se dana zadržati u gostima kod Đokovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.