Prva fotografija četvoročlane porodice: Novak Đoković se emotivnom porukom oglasio povodom rođenja Tare

Izvor: Story, 09.Sep.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva fotografija četvoročlane porodice: Novak Đoković se emotivnom porukom oglasio povodom rođenja Tare

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena 2. septembra postali su roditelji malene Tara. Čestitke porodici Đoković stizale su sa svih strana sveta, a ponosni tata se danas, nekoliko dana od dolaska Tare na svet obratio svima koji su podelili ovu radost sa njim i njegovom suprugom. Njihova mezimica je konačno stigla  u svoj dom, a evo šta ... The post Prva fotografija četvoročlane porodice: Novak Đoković se emotivnom porukom oglasio povodom rođenja Tare appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Novak Đoković objavio prvu fotografiju sa ćerkom Tarom

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2017

Novak se posle rođenja ćerke nije oglašavao nekoliko dana, ali je u subotu objavio prvu fotografiju sa novim članom porodice Novak Đoković nedavno je postao otac po drugi put, kada je njegova supruga Jelena na svet donela devojčicu Taru. Novak se posle rođenja ćerke nije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.