Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 16:30

Promene u Novakovom timu pred start AO

Novak Đoković napravio je nekoliko izmena u timu pred početak Australijan opena, o čemu je govorio na konferenciji za medije.
Prva se tiče Čarlija Gomesa Erere, koji će ulogu sparing partnera zameniti mestom u menadžmentu.
„Čarli je u ulozi tim menadžera. I dalje učestvuje kao trener asistent, ali više je tim menadžer. Dosta dobro obavlja tu ulogu, iako nema mnogo iskustva. Posvećen je, uči i brzo napreduje, pri tom mi je prijatelj, verujem mu i mogu da se oslonim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na njega. On se lepo upotpunjuje sa mojim menadžerom Markom Madenom“, rekao je Novak. 
Pridružena je još jedna osoba u menadžerskom sektoru. 
„Iza vas je Elektra, još jedna osoba koja će biti deo našeg menadžerskog, brending tima. Na grend slemovima smo u širem sastavu, punijem sastavu, jer je mnogo obaveza prema sponzorima koje treba da pokrijemo“, dodao je Đoković.
Oni će se pridružiti u Goran Ivaniševiću Marku Panikiju, Miljan Amanović i Klaudiju Cimalji koji čine Đokovićev tim nakon odlaska Elene Kapeljaro

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.